help
Pojawia się komunikat „Adres jest już potwierdzony”
Czasami system bezpieczeństwa dostawcy poczty automatycznie otwiera linki zawarte w przychodzących wiadomościach.
Z tego powodu D.O.M. może poinformować, że adres został już potwierdzony, mimo że samodzielnie nie otwierałeś jeszcze linku.
W takim przypadku po prostu poproś o nową wiadomość potwierdzającą i otwórz nowy link samodzielnie.